Domain247 on LiteSpeedin virallinen partneri.

Domain247 LiteSpeedin viralliseksi partneriksi

Pitkäaikainen panostuksemme nopeisiin LiteSpeed-www-palvelimiin on tunnistettu myös yhdysvaltalaisessa LiteSpeed Technologies Ltd:ssä ja Domain247 on hyväksytty ainoana suomalaisena hosting-yrityksenä LiteSpeedin viralliseksi hosting-partneriksi. Koko palvelinkannastamme jo 63 % käyttää LiteSpeed-www-palvelinohjelmistoa, joka tuo merkittävän nopeushyödyn WordPress-julkaisuympäristöä käytettäessä.

LiteSpeed-www-palvelinohjelmisto on täysin Apache-yhteensopiva ja tarjoaa palvelintason välimuistin nopeuttaen erityisesti suosittua WordPress-julkaisujärjestelmää. LiteSpeed-lisäosan (plugin) avulla pystytään palvelimen välimuistia hienosäätämään WordPressin hallinnasta käsin, jolloin erilaiset sivustot saadaan optimoitua täysipainoisesti.

LiteSpeed ja SEO-optimointi

Yksi monista LiteSpeedin WordPress-lisäosan ominaisuuksista on automaattinen kuvien muunto webp-muotoon päätelaitekohtaisesti, joka säästää tarvittavaa siirtokaistaa ja nopeuttaa sivusisällön esittämistä. Sivuston nopeus ja keveys onkin nykyisin varsin merkittävässä roolissa, kun tehdään SEO-optimointia. Esimerkiksi Google rankaisee hitaasti latautuvia sivustoja jättämällä ne orgaanisissa hakutuloksissa huonommalle sijoitukselle kuin vastaavan sivun, joka latautuu nopeasti.

LiteSpeedin WordPress-lisäosalla pystytään lisäksi pienentämään (minify), sisällyttämään (inline) ja yhdistämään (combine) css- ja js-tiedostoja, jolloin sivukokonaisuuden latausaika nopeutuu. Sääntöihin pystytään myös tekemään tiedostokohtaisia poikkeuksia, jolloin mahdolliset konfliktit toimivuudessa saadaan ratkaistua.

Jotta sivustosisällön välimuistit pysyisivät ajantasaisina, Domain247:n palvelinympäristössä on mahdollista ja jopa suositeltavaa käyttää LiteSpeedin ryömijää (crawler), joka pitää sivuston välimuistitiedot ajantasaisina. Tällöin vältytään tilanteelta, jossa vierailevalle asiakkaalle ei löytyisikään ajantasaista välimuistiversiota sivusta.

Saumaton liityntä CDN-palveluihin

Lisänopeutta ja turvallisuutta saadaan linkittämällä sivusto CDN-verkkoon (content delivery network). LiteSpeedissä on natiivi tuki QUIC.cloud– ja Cloudflare-verkostoille. Domain247:n asiakkaat saavat ilmaiseksi 200 QUIC.cloud-krediittiä kuukausittain, jotka riittävät pienille ja keskisuurille sivustoille ilman lisäkrediittien hankintaa.

LiteSpeed tukee erityisesti QUIC.cloudin tehokasta CDN-verkostoa nopeaan tyyli- ja kuvatiedostojen jakeluun sekä sivusisältöjen pilkkomiseen staattisiin ja dynaamisiin osuuksiin. Näiden ominaisuuksien ansiosta esimerkiksi dynaamisesti toimivat verkkokaupat, kuten WooCommerce, toimivat saumattomasti LiteSpeedin kanssa.

Nopeutta myös muihin webbisovelluksiin

WordPress ei ole ainoa sovellus, jota LiteSpeed nopeuttaa. Käytännössä kaikki PHP-pohjaiset sovellukset hyötyvät LiteSpeedin tehosta. LiteSpeed Technologies Inc. on kehittänyt palvelimen hienosäätöön soveltuvat lisäosat seuraaviin webbisovelluksiin:

Kaikki WordPress-hotellimme toimivat LiteSpeed-www-palvelimilla. Lue lisää kilpailukykyisesti hinnoitelluista WordPress-hotelleistamme >>

LiteSpeed WebServer