Google Workspace

Google Workspace on pilvipohjainen ratkaisu yrityksille entistä tehokkaampaan työskentelyyn ajasta ja paikasta riippumatta. Se sisältää kaiken mitä sinä ja tiimisi työssänne tarvitsette.

Palvelussa saat käyttöösi yritystason sähköpostin ja kalenteritoiminnot, aina ajan tasalla olevat toimistosovellukset, kehittyneet tiimityökalut, pilvitallennuksen sekä yritystason tietoturvan.

Google workspace

Google Workspace -ratkaisut

Business-paketeista löytyy ratkaisu sekä peruskäyttöön että vaativampiin tarpeisiin. Lisenssimäärää voit joustavasti muuttaa tarpeen mukaan. Kaikkiin paketteihin sisältyy mm. sähköposti, toimistosovellukset ja Drive-pilvitallennus. Valitse alta yrityksellesi sopivin ratkaisu.

Google Workspace Business Starter

5
75 /kk
 • Perustason paketti yrityskäyttöön
 • Sähköposti- ja kalenterit
 • Pilvipohjaiset toimisto- ja tiimityökalut
 • 30 Gt tallennustilaa per käyttäjä
 • 100 osallistujan videokokoukset
 • Tietoturva- ja hallintaominaisuudet

Google Workspace Business Standard

11
50 /kk
 • Lisätilaa ja muita ominaisuuksia
 • Sähköposti- ja kalenterit
 • Pilvipohjaiset toimisto- ja tiimityökalut
 • 2 Tt tallennustilaa per käyttäjä
 • 150 osallistujan videokokoukset
 • Tietoturva- ja hallintaominaisuudet

Google Workspace Business Plus

17
25 /kk
 • Vaativampaan yrityskäyttöön
 • Sähköposti- ja kalenterit sekä e-Discovery ja säilytysominaisuudet
 • Pilvipohjaiset toimisto- ja tiimityökalut
 • 5 Tt tallennustilaa per käyttäjä
 • 500 osallistujan videokokoukset ja tallennus sekä osallistujatiedot
 • Tehokkaammat tietoturva- ja hallintaominaisuudet, kuten Holvi ja päätelaitteiden laaja hallinta

Hinnat ilmoitettu per käyttäjä/kk ja voimassa 12 kk laskutusjaksolla. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

google workspace

Tärkeimmät Google työkalut ja sovelluksest

Sähköposti ja kalenteri

icon-mopment-financial

Yritystason Gmail-sähköposti oman verkkotunnuksen käytöllä, isolla levytilalla sekä roskaposti- ja virussuojauksella. Jaettu kalenteri helpottaa kokousten sopimista.

Toimisto-sovellukset

icon-mopment-financial

Kaikkiin paketteihin sisältyy Googlen pilvipohjaiset sovellukset kuten Docs, Sheets, Slides ja Forms. Sovellukset tarjoavat vastaavat toiminnot kuin Microsoftin perinteiset Office-sovellukset.

Drive -pilvitallennus

icon-mopment-financial

Käyttäjäkohtainen tai yrityksen sisäisesti jaettu tallennustila  tiedostojen turvalliseen tallentamiseen ja jakamiseen. Pilvessä tiedot ovat aina käytettävissä millä tahansa laitteella.

Työkalut tiimityöhön

icon-mopment-financial

Meet- ja Chat-sovellusten avulla hoidat yrityksesi sisäisen viestinnän ja ryhmätyöskentelyn sekä järjestät kokoukset myös kumppaniesi kanssa. Kehittyneempi työkalujen ja dokumenttien yhteiskäyttö.

Usein kysytyt kysymykset

Kaikkiin Business-paketteihin sisältyy sähköposti, sovellukset ja pilvitallennus. Standard- ja Plus-paketeissa tulee käyttöön lisälevytilaa käyttäjille sekä lisäominaisuuksia yrityksenne tarpeen mukaan. Pakettia voi myöhemmin vaihtaa isompaan, joten alkuun pääsette myös Starter-paketilla.

Pakettien sisältöä voit tarkemmin vertailla Googlen sivulla

Tarvitset palvelua varten verkkotunnuksen. Jos omistat jo verkkotunnuksen, voit tilauksen yhteydessä siirtää verkkotunnuksen ylläpitoomme. Uuden verkkotunnuksen voit rekisteröidä palvelussamme täältä.

Webhotellin tarvitset muita hostingpalveluita kuten yrityksen verkkosivuja varten. Webhotellia varten et tarvitse kuitenkaan levytilaa sähköposteille, mikäli otat sähköpostipalvelun käyttöön Google Workspace -palvelussa. Jos verkkosivusi on muualla, voit tilata meiltä Domainparkin webhotellin sijaan DNS-ohjauksia varten.

Kun tilaat palvelun kotimaiselta toimijalta, et tarvitse luottokorttia tilaukseen vaan laskutamme yritystäsi verkkolaskulla tai sähköpostitse. Huolehdimme puolestanne palvelun käyttöönoton ja tarjoamme tukiasiat suomenkielellä. Kun keskität palvelusi (verkkotunnus, sähköpostipalvelu, kotisivupalvelu) meille, niiden hallinta helpottuu.

Kyllä voit. Ole yhteydessä meihin, niin siirretään palvelusi meille. Siirron yhteydessä ei palveluun ja sähköposteihin tule katkosta.

Valitse ensin yrityksellesi sopiva palvelupaketti ja tee tilaus. Huolehdimme palvelun käyttöönotosta (mm. verkkotunnuksen yhdistäminen ja käyttäjien lisääminen) ilman käyttöönottomaksua. Erikseen sovittaessa siirrämme myös sähköpostit aiemmasta palvelustasi.

Jos sinulla on jo voimassa oleva Google Workspace -tilaus, voit myös siirtää tilauksesi meille. Ilmoita tästä tilauksen yhteydessä.

Google Workspace ei sisällä tietokoneelle asennettavia sovelluksia esim. tekstinkäsittelyyn tai taulukkolaskentaan. Palvelun sovelluksia käytetään pääasiassa selainohjelmalla, Googlen Chrome on luonnollisesti parhaiten tuettu myös offline-käyttöön. Ei enää asennettavia ja päivitettäviä sovelluksia!

Puhelinta ja tablettia varten on sovelluksista ladattavissa mobiiliversiot. Drivesta on ladattavissa myös työpöytäsovellus.

Google Workspace tarjoaa useita yritystason lisäpalveluja, jotka eivät sisälly Googlen maksuttomiin kuluttajasovelluksiin. Näitä ovat mm. oman domainin käyttö sähköpostiosoitteessa (@omayritys), lisätallennustila ja monipuolisemmat ominaisuudet ryhmätyöskentelyyn sekä tietoturvaan.

Kyllä. Palveluun on kehitetty erilaisia Offline-ominaisuuksia, joka mahdollistaa myös käytön (esim. Gmail, Docs, Drive) ilman verkkoyhteyttä.

Tähän ei ole yhtä vastausta. Molemmat palvelut tarjoavat vastaavat toiminnot ja palvelut kehittyvät jatkuvasti.

Kyse on enimmäkseen siitä kumpaa palvelua olet tottunut ja kumpaa haluat käyttää jatkossa. Microsoft 365:ssa on saatavilla työpöytäsovellukset kun taas Workspace toimii täysin pilvipohjaisesti. Workspace taas tarjoaa mm. paremmat mahdollisuudet tiimityöskentelyyn. Mikä sinulle on tärkeintä?