Jälleenmyynti

Ryhdy jälleenmyyjäksemme ja tarjoa asiakkaallesi luotettavat ja kotimaiset palvelinratkaisut. Tarjoamme sekä perinteiset että nopeusoptimoidut WordPress-webhotellit monipuoliseen käyttöön. Lue lisää, miksi hosting-jälleenmyynti kannattaa.

hosting jalleenmyynti

Haluatko tienata suositteluilla tai teetkö asiakkaillesi verkkosivuja?

icon-mopment-financial

Suosittele palveluamme ja saat 15-20 % jatkuvan komission jokaisesta uudesta webhotellipalvelusta, jonka tuot meille.

Tämän lisäksi saat halutessasi ilmaisen kehitysympäristön 60 päivän ajaksi heti käyttöösi. Kun kehitystyö on valmis, vaihdat vain kehitysympäristön asiakkaasi palveluksi ja laskutus käynnistyy.

Lasku palvelintilasta menee suoraan asiakkaalle. Näin asiakkuus siirtyy meille ja huolehdimme asiakaspalvelusta ja teknisestä tuesta puolestasi.

Tarvitsetko oman jälleenmyyntihotellin?

icon-mopment-financial
Saat käyttöösi 10-70 webhotellille soveltuvan jälleenmyyntihotellin, jota hallitset itse WHM-ympäristöllä. Valitse paketti vierestä.
 
Lasku palvelintilasta tulee sinulle. Asiakaspalvelu ja tekninen tuki säilyy sinulla. Voit itse laskuttaa asiakasta haluamasi summan tarjoamastasi kokonaispalvelusta.
 
W70-jälleenmyyntihotellista on tarjolla myös suurempia levytilavaihtoehtoja. Kysy lisätietoja!

Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero.

W10

22
00 /kk
  • Webhotellit 10 kpl
  • Levytila 10 Gt
  • Liikennöinti 100 Gt/kk

W30

53
90 /kk
  • Webhotellit 30 kpl
  • Levytila 25 Gt
  • Liikennöinti 500 Gt/kk

W70

93
50 /kk
  • Webhotellit 70 kpl
  • Levytila 50 Gt
  • Liikennöinti 1000 Gt/kk

Kaikki jälleenmyyntihotellimme sisältävät

Liity kumppanuusohjelmaan

Täytä tietosi lomakkeelle niin pääset kumppaniksemme. Toimitamme sinulle sähköpostitse tarvittavat tiedot, ohjeet ja materiaalit kumppanitilisi aktivointiin.

Usein kysytyt kysymykset

Maksamme Mini-, Starter- ja WP-Starter-webhotelleista 15 % jatkuvan korvauksen. Pro-, Premium-, WP-Pro- ja WP-Premium-hotelleista jatkuva korvaus on 20 %. Korvaus maksetaan asiakkaan kulloinkin voimassaolevista hinnoista niin kauan kuin asiakkaallasi on webhotelli Domain247:ssä.
Kun olet liittynyt kumppanuusohjelmaamme, saat meiltä kumppanilinkin, minkä voit lisätä vaikkapa sivustollesi tai blogiisi. Suosittelua voit tehdä myös sosiaalisessa mediassa ja tuttavillesi.
 
Mikäli suosittelusi johtaa tilaukseen 30 pv sisällä, maksamme palkkion. Voit halutessasi tehdä myös aktiivisempaa myyntityötä. Mikäli tilausta ei tehdä kumppanilinkin kautta, pyydä meiltä provision lisäystä kumppanitiliisi.
 
 

Reilu palkkio

Maksamme hotelleista 15-20% jatkuvan korvauksen tilauksen ensimmäisen laskutuskauden osuudesta. Korvaus maksetaan asiakkaan kulloinkin voimassaolevista hinnoista niin kauan kuin asiakkaallasi on webhotelli Domain247:ssä.

Joustavuus

Kumppanuus ei velvoita sinua mihinkään. Voit tehdä suosittelua haluamallasi tavalla (verkkosivulla, asiakkaallesi, sosiaalisessa mediassa) ja sen verran kuin haluat. Sinulla ei myöskään tarvitse olla meiltä omaa webhotellia.

Seurattavuus

Kumppanitililtäsi voit reaaliaikaisesti seurata tapahtumasi: klikkaukset, tilaukset ja konversiot sekä ennen kaikkea kertyneet palkkiot.

 

Saat meiltä käyttöösi kumppanilinkin, jonka voit liittää sivustollesi tai välittää asiakkaallesi muulla tavoin. Kumppanilinkki asentaa evästeen käyttäjän koneelle, joka on voimassa 30 päivää. Palkkio kertyy sinulle automaattisesti tänä aikana tehdystä tilauksesta. Mikäli kumppanilinkkiä ei käytetä, voit pyytää meiltä palkkion lisäystä.

Ei tarvitse. Voit toimia kumppaninamme, vaikka sinulla ei omia palveluita meillä ole. Palkkioita emme voi suoraan maksaa yksityishenkilölle. Tällöin voimme hyvittää palkkiot omista palveluistasi.

Kumppanitililtäsi voit reaaliaikaisesti seurata tapahtumasi: klikkaukset, tilaukset ja konversiot sekä ennen kaikkea kertyneet palkkiot. Kun palkkion määrä ylittää 50 euroa, voit pyytää tilitystä.

Kun olet liittynyt kumppanuusohjelmaamme, pyydä linkki kehitysympäristöön osoitteesta kumppanit@domain247.fi.

WHM (WebHost Manager) tarjoaa hallinnan jälleenmyyntihotelliisi. Sillä voit luoda ja muokata webhotelleja eli cPanel-tilejä asiakkaidesi käyttöön. WHM:n avulla hallitset webhotelliesi ominaisuuksia ja huoltotoimenpiteitä.