Toimitusehdot

Toimittaja: Domain247
Tilaaja: henkilö, joka tilaa verkkosivuston

Tilaajan vastuulla on, että hänellä on käyttöoikeus kaikkeen kuvamateriaaliin, joita sivuilla käytetään.

Tekstit, jotka toimitetaan sivuston toimittajalle, täytyy olla originaaleja eikä kopioituja. Plagiontia ei sallita ja tämän varmistaminen on tilaajan vastuulla.

Tilaaja vastaa tekstin oikeinkirjoituksesta, toimittaja saattaa tehdä muutoksen, jos huomaa selkeän kirjoitusvirheen.

Tilaaja toimittaa kaiken materiaalin yhdellä kerralla vuorokauden sisällä tilauksesta osoitteeseen anninkotisivukone@domain247.fi. Tilaajalla on oikeus yhteen kommenttikierrokseen.

Toimittaja saattaa rajata kuvia teknisen syyn vuoksi (esim. horisontaalikuvasta vertikaali).

Tilaamalla verkkosivun tilaaja hyväksyy saavansa markkinointipostia kuten asiakaskirjeen. Hän voi peruuttaa tilauksen heti ensimmäisen kirjeen saatuaan kirjeessä olevan linkin välityksellä.

Verkkosivu tehdään WordPress-ohjelmalla käyttäen Elementor teemaa. Tilaaja omistaa verkkosivun ja voi jatkossa päivittää sitä itse tai antaa WordPress-osaajalle sen päivitettäväksi. Toimittaja ei vastaa päivityksistä tilauksen toimituksen jälkeen. Pikaohjeita noudattamalla tilaaja voi tehdä itse yksinkertaiset päivitykset.

Tilauksen edellytyksenä on, että tilaaja on hankkinut Domain247 tarjoaman webhotellin. Riittävä paketti tähän on WP Starter.

Tilaus on sitova. Lasku lähetetään tilauksen saapuessa ja sivu julkaistaan, kun sivu on hyväksytty tilaajan puolelta ja lasku on maksettu.

Hintaan ei sisälly hakukoneoptimointi (search engine optimation SEO). WordPress alustalla se on kuitenkin helppo toteuttaa sellaisen ihmisen kanssa, joka osaa käyttää WordPressiä. Voit lukea lisää hakukoneoptimoinnista täällä.

Näiden ehtojen lisäksi palveluun sovelletaan Domain247:n yleisiä toimitusehtoja.