Microsoft 365

Ota yrityksesi käyttöön modernit Microsoft 365 -palvelut. Tee työsi tehokkaasti ja turvallisesti sekä pidä yhteyttä työntekijöihin ja asiakkaisiin ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

Palvelussa saat käyttöösi yritystason sähköpostin ja kalenteritoiminnot, uusimmat Office-sovellukset, ratkaisut tiedostojen tallennukseen ja jakamiseen sekä monipuoliset työkalut tiimityöskentelyyn.

Microsoft 365 -ohjelmistot

Microsoft 365 Business -ratkaisut

Business-paketeista löytyy ratkaisu sekä satunnaiseen että vaativaan käyttöön. Lisenssimäärää voit joustavasti muuttaa tarpeen mukaan. Kaikkiin paketteihin sisältyy Office-sovellusten verkko- ja mobiiliversiot sekä OneDrive-pilvitallennus. Valitse alta yrityksellesi sopivin ratkaisu.

Microsoft Office hinta

Microsoft 365 Business Basic

5
66 /kk
 • Tärkeimmät työkalut verkkoversioina
 • Sähköposti (50 Gt) ja kalenteritoiminnot
 • Office-sovellusten verkko- ja mobiiliversiot
 • OneDrive-pilvitallennus (1 Tt)
 • Verkkokokoukset ja keskustelut (Teams)

Microsoft 365 Business Standard

11
66 /kk
 • Tehokkaaseen toimisto- ja etätyöskentelyyn
 • Sähköposti (50 Gt) ja kalenteritoiminnot
 • Office-sovellukset kaikille laitteille ja verkossa.
 • OneDrive-pilvitallennus (1 Tt)
 • Verkkokokoukset ja keskustelut (Teams)

Microsoft 365 Business Premium

20
65 /kk
 • Kehittynyt tietoturva ja laitehallinta
 • Sähköposti (50 Gt) ja kalenteritoiminnot
 • Office-sovellukset kaikille laitteille ja verkossa.
 • Pilvitallennus ja tiimityökalut
 • Microsoft Defender for Office 365 + Intune

Microsoft 365 Apps For Business

9
77 /kk
 • Sovellukset ja pilvitallennustila
 • Office-sovellukset kaikille laitteille ja verkossa.
 • OneDrive-pilvitallennus (1 Tt)
 • Ei sisällä sähköpostipalvelua
 • Ei sisällä tiimityökaluja

Business Basic on valintasi jos tarvitset yritykselle sähköpostipalvelut ja Office-työkalujen verkkoversiot. Business Standard -pakettiin sisältyy lisänä mm. Office-sovellusten työpöytäversiot. Kehittyneemmän tietosuojan ja laitehallinnan saat Business Premium-paketissa. Jos tarvitset pelkät Office-sovellukset eri laitteisiin, valitse Apps For Business.

Hinnat ilmoitettu per käyttäjä/kk ja voimassa 12kk laskutusjaksolla. Hintoihin lisätään ALV 24%. Voit valita eri lisenssejä eri työntekijöidesi tarpeisiin valitulla laskutusjaksolla. Meiltä myös muut Microsoft-lisenssit yrityksesi tarpeisiin. Ota yhteyttä!

microsoft 365

Tärkeimmät sovellukset ja työkalut

Outlook-sähköposti ja kalenteri

icon-mopment-financial

Yritystason Exchange-sähköposti oman verkkotunnuksen käytöllä, valtavalla 50Gt levytilalla sekä roskaposti- ja virussuojauksella. Jaettu kalenteri helpottaa kokousten sopimista.

Office 365 -sovellukset

icon-mopment-financial

Kaikkiin paketteihin sisältyy tutut Office ohjelmat kuten  Wordin, Excelin, PowerPointin ja OneNotein verkkoversiot. Standard, Premium ja Apps-paketeissa lisäksi työpöytäsovellukset (+ Publisher ja Access) 5 eri työasemalle.

OneDrive -pilvitallennus

icon-mopment-financial

Henkilökohtainen tallennustila (1 Tt) tiedostojen turvalliseen tallentamiseen ja jakamiseen. Pilvessä tiedot ovat aina käytettävissä millä tahansa laitteella.

Työkalut tiimityöhön

icon-mopment-financial

Teams-sovelluksen avulla hoidat yrityksesi sisäisen viestinnän ja ryhmätyöskentelyn sekä järjestät kokoukset myös kumppaniesi kanssa. Pikaviestit, ryhmäkeskustelut, verkkokokoukset ja paljon muuta.

Muut Microsoft 365-sovellukset

Huom. sovellukset ei sisälly kaikkiin paketteihin.

Etkö tarvitse toimistosovelluksia?

Jos et tarvitse Office-sovelluksia sekä kokoustyökaluja, saat sähköpostipalvelut yrityksellesi myös webhotelli-paketeissamme. Pelkän Microsoftin sähköpostipalvelun (Exchange Online) voit myös tilata erillisenä pakettina kaupassamme.

Usein kysytyt kysymykset

Saat palvelussa yrityksesi käyttöön tehokkaat aina ajan tasalla olevat Office-sovellukset sekä sähköpostitilan joka ei lopu kesken. Tiimityöskentely sujuu ajasta ja paikasta riippumatta jaetun kalenterin, pilvipalveluiden sekä viestintätyökalujen avulla. 

Kaikkiin Business-paketteihin kuuluu Office-verkkosovellukset sekä OneDrive-pilvitallennus. Pakettien osalta valinta kannattaa tehdä sen mukaan tarvitaanko sähköpostipalvelut vai pelkät sovellukset ja tarvitaanko sovelluksista myös työpöytäversiot.

Microsoft 365 sisältää lukuisia erilaisia ja -tasoisia lisenssejä. Tällä sivulla on esitelty vain Business-paketit mitkä soveltuu useimmille yrityksille parhaiten. Ole yhteydessä, mikäli tarvitset yrityksellesi jonkun muun Microsoft-lisenssin. Kotikäyttöön tarkoitettuja lisenssejä emme tarjoa.

Sinun kannattaa ehdottomasti rekisteröidä myös verkkotunnus yrityksellesi. Oma verkkotunnus viestii yrityksen uskottavuutta ja luotettavuutta. Ilman verkkotunnusta, sähköpostiosoitteesi M365-palvelussa on muotoa omanimi@yrityksennimi.onmicrosoft.com. Jos omistat jo verkkotunnuksen, voit tilauksen yhteydessä siirtää verkkotunnuksen ylläpitoomme. Uuden verkkotunnuksen voit rekisteröidä palvelussamme täältä.Webhotellin tarvitset muita hostingpalveluita kuten yrityksen verkkosivuja varten. Webhotellia varten et tarvitse kuitenkaan levytilaa sähköposteille, mikäli otat sähköpostipalvelun käyttöön M365-palvelussa.

Office 365 on tuotenimi Microsoftin toimistosovelluksille (esim. Word, Excel ja PowerPoint). Muita Microsoft 365:een liittyviä sovelluksia on mm. Teams, OneDrive ja Outlook.

Aiemmat Office 365 Business -palvelupaketit ovat nyt Microsoft 365 Business -palvelupaketteja.

 • O365 Business Essentials on nyt M365 Business Basic
 • O365 Business Premium on nyt M365 Business Standard
 • M365 Business on nyt M365 Business Premium
 • O365 Business on nyt M365 Apps For Business

Valitse ensin yrityksellesi sopiva palvelupaketti ja tee tilaus. Huolehdimme palvelun käyttöönotosta sisältäen verkkotunnuksen yhdistämisen sekä käyttäjien lisäämisen. Erikseen sovittaessa siirrämme myös sähköpostit aiemmasta palvelustasi.

Jos sinulla on jo voimassa oleva M365-tilaus, voit myös siirtää tilauksesi meille.

Saat meiltä M365-lisenssit edullisesti ja ilman määräaikaisuutta. Huolehdimme palvelun käyttöönoton sekä palveluun liittyvät ylläpito- ja tukiasiat.

Kyllä voit. Ole yhteydessä meihin, niin siirretään palvelusi hallitusti meille. Siirron yhteydessä ei palveluun ja sähköposteihin tule katkosta.