Palvelumme

Tältä sivulta löydät kaikki palvelumme ja tuotteemme kootusti.

Varaa domain eli verkkotunnus

Fi-verkkotunnuksen lisäksi saat meiltä myös yleisimmät kansainväliset verkkotunnukset kuten com, net ja org. Tarkista vapaat domainit ja varaa domain kauttamme. Jos sinulla on jo verkkotunnus ja haluat siirtää sen palveluumme, sekin onnistuu.

Webhotelli

Saat kätevästi kaiken samasta paketista etkä maksa turhasta. Pääset helposti aloittamaan työsi etkä käytä aikaasi oikean valinnan pohtimiseen. Olemme tehneet sen puolestasi. Kotimainen webhotelli on heti maksun jälkeen käytössäsi.

Nopeat WordPress-webhotellit

Kun verkkosivustosi nopeus on sinulle tärkeää, kannattaa valita suomalainen WordPress-webhotelli, joka on optimoitu WordPressin käyttöön. Meillä saat käyttöösi LiteSpeed-palvelinratkaisun, joka nopeuttaa moninkertaisesti sivustoasi.

Sähköposti omalla domainilla

Hanki sähköposti yrityksellesi tai itsellesi omalla domainilla. Tarjoamme siihen kolme eri vaihtoehtoa. Tutustu erilaisiin vaihtoehtoihin ja valitse itsellesi sopivin.

Kotisivut kahdessa viikossa alkaen 150 €

Sinä toimitat vain materiaalin ja me teemme kotisivut maksimissaan kahdessa viikossa. Minimikokonaiskulu ensimmäisenä vuonna: sivusto 150 € + webhotelli + 26,76 € + mahdollinen fi-domainin hankinta 15 € = 191,76 € (alv 0 %)

Microsoft 365 -palvelut

Palvelussa saat käyttöösi yritystason sähköpostin ja kalenteritoiminnot, uusimmat Office-sovellukset, ratkaisut tiedostojen tallennukseen ja jakamiseen sekä monipuoliset työkalut tiimityöskentelyyn.

Pilvipohjainen ratkaisu yrityksille

Palvelussa saat käyttöösi yritystason sähköpostin ja kalenteritoiminnot, aina ajan tasalla olevat toimistosovellukset, kehittyneet tiimityökalut, pilvitallennuksen sekä yritystason tietoturvan.

Ryhdy jälleenmyyjäksi

Ryhdy jälleenmyyjäksemme ja tarjoa asiakkaallesi luotettavat ja kotimaiset palvelinratkaisut. Tarjoamme sekä perinteiset että nopeusoptimoidut WordPress-webhotellit monipuoliseen käyttöön.

Tutustu vielä muihin aiheisiin

Kotisivut yritykselle

icon-mopment-financial

Kaikki mitä sinun tulee tietää kotisivujen tekemisestä tai tilaamisesta yhdellä sivulla

Tee verkkosivut tunnissa

icon-mopment-financial

Katso video, miten onnistut itse tekemään verkkosivut tunnissa.

Ryhdy jälleenmyyjäksi

icon-mopment-financial

Ryhdy jälleenmyyjäksemme ja tarjoa asiakkaallesi luotettavat ja kotimaiset palvelinratkaisut.