Webhotelli

Webhotellimme skaalautuvat tarpeesi mukaan sähköpostikäytöstä ja perinteisistä verkkosivuista blogiin, verkkokauppaan sekä vaativampaan yrityskäyttöön. Saat kätevästi kaiken samasta paketista etkä maksa turhasta. Pääset helposti aloittamaan työsi etkä käytä aikaasi oikean valinnan pohtimiseen. Olemme tehneet sen puolestasi. Kotimainen webhotelli on heti maksun jälkeen käytössäsi.

Webhotellien ensimmäinen laskutuskausi nyt superalennuksella uusille asiakkaille rajoitetun ajan!

webhotelli

Vertaa webhotelleja

Jos et tiedä paljonko levytilaa ja muita resursseja tarvitset, valitse Starter-paketti. Voit helposti muuttaa pakettia isompaan tarpeesi mukaan!

Webhotelli hinnat

MINI

4.9
0
99 /kk
 • Domainparkiksi, käyntikorttisivuille, sähköpostikäyttöön
 • Levytila 0,5 GB
 • 20 GB/kk liikennöinti
 • Suorituskyky 0,5x

STARTER

6.9
1
73 /kk
 • Bloggaajalle, harrastajalle tai pienyrittäjälle
 • Levytila 2 GB
 • 100 GB/kk liikennöinti
 • Suorituskyky 1x

PRO

10.9
2
73 /kk
 • Kasvavalle verkkosivustolle, lisätilatarpeisiin
 • Levytila 5 GB
 • 100 GB/kk liikennöinti
 • Suorituskyky 1x
Suosituin

PREMIUM

18.9
9
45 /kk
 • Suuremmille verkkosivustoille, yrityksen tarpeisiin
 • Levytila 10 GB
 • Rajaton liikennöinti
 • Suorituskyky 2x

BUSINESS

34.9
17
45 /kk
 • Verkkokaupat ja runsasliikenteiset verkkosivustot
 • Levytila 25 GB
 • Rajaton liikennöinti
 • Suorituskyky 3x

Hinnat voimassa 12 kk laskutusjaksolla. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero. Kampanjahinta vain uusille asiakkaille.

mikä on webhotelli

Mikä on webhotelli?

Webhotelli on paikka, jossa asuvat sähköpostit, kotisivut, blogit, verkkokaupat ja muut netissä toimivat ohjelmistot.

webhotelli-arvostelu

Webhotellin valinta

Webhotellit tarjoavat tarvittavan palvelintilan ja lisäpalvelut sivustoasi varten, mutta miten valita suuresta valikoimasta juuri itsellesi sopivin?

domainhaku

Domain eli verkkotunnus

Oma verkkotunnus eli domain on välttämätön hankinta, kun haluat luoda uskottavan brändin tai harjoittaa menestyvää liiketoimintaa verkossa.

Millaiseen käyttöön webhotelli sopii?

Verkkosivustot ja sähköpostit

icon-mopment-financial

Webhotellimme toimii verkkosivustosi kotina millä tahansa alustalla toteutettuna. Verkkotunnuksesi mukaista sähköpostia voit käyttää Webmaililla tai haluamallasi sähköpostiohjelmalla ja laitteella.

Palvelun skaalautuvuus

icon-mopment-financial

Emme rajoita webhotellin ominaisuuksia kuten kilpailijamme. Sähköpostitilejä, ja lisädomaineja voit lisätä rajattomasti. Levytilan ja suorituskyvyn osalta voit vaihtaa isompaan pakettiin tarpeen mukaan milloin vain.

Helppokäyttöinen hallinta

icon-mopment-financial

Hallintapaneelimme avulla voit itse helposti hallita  verkkotunnuksia, sähköposteja, sovelluksia, varmuuskopioita, statistiikkaa yms. ilman että olet ohjelmistoalan ammattilainen.

Kaikkiin webhotelleihin sisältyy

c-panel
Webmail
cloudlinux
Imunify360
webhotelli

Onko meidän WordPress-webhotelli tuttu?

Mikäli sivustosi toteutetaan WordPressillä, kannattaa tutustua myös WordPress-paketteihimme. WordPress-webhotellit on palvelintasolla optimoitu WordPress-käyttöön ja sivustosi nopeutuu huomattavasti.

Usein kysytyt kysymykset

Domain eli verkkotunnus on verkkosivusi www-osoite, jonka perusteella sivustosi löydetään verkosta. Myös sähköpostiosoitteesi loppuosa muodostuu verkkotunnuksesta.

Webhotelli on palvelintila, jonka asiakas ostaa palveluntarjoajalta. Sinne tallennetaan mm. verkkosivusto ja sähköpostitilit. Webhotellissa voi lisäksi käyttää monia muita ohjelmistoja ja toimintoja.

Hosting on laajempi termi eri palvelinratkaisuille, joista Webhotelli on edullisin vaihtoehto. Muita hostingratkaisuja ovat mm. VPS (Virtual Private Server) ja pilvipalvelimet.

Jos et tiedä, miten paljon levytilaa tarvitset, voit aloittaa Starter-paketilla. Pakettia voi helposti vaihtaa tarvittaesssa suurempaan. Palvelumme skaalautuu tarpeesi mukaan emmekä rajoita kaikkia ominaisuuksia erikseen.

Kyllä, muuten webhotelliasi ei löydy verkosta. Kun aloitat webhotellin tilauksen, valitaan ensin rekisteröidäänkö webhotellia varten uusi verkkotunnus. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää jo hallinnassasi olevaa verkkotunnusta.

Webhotelli aktivoidaan ja verkkotunnus rekisteröidään automaattisesti heti maksun jälkeen. Mikäli maksua ei tehdä tilauksen yhteydessä, kestää tilauksen aktivoinnissa 1-2 pankkipäivää.

Webhotelliimme sisältyy Softaculous -sovelluskirjasto, joka sisältää yli 400 ohjelmaa, mitä voit parilla klikkauksella asentaa, mm. WordPress, Joomla ja Magento.

Kyllä toimii. WordPress-sivustoa varten suosittelemme kuitenkin WordPress-webhotelliamme, mikä on optimoitu WordPress-käyttöön ja nopeuttaa sivustoasi huomattavasti.

Kyllä. Emme rajoita domainien määrää webhotellissa. Huomioi kuitenkin, että useampi sivusto käyttää enemmän levytilaa ja muita resursseja.

Palvelinympäristömme on suojattu tehokkaalla monitasoisella järjestelmällä. Tämän lisäksi kaikkiin webhotelleihimme sisältyy ilman lisähintaa Imunify360-suojaus. Se tarjoaa tehokkaan suojausratkaisun erilaisia tietoturvauhkia kohtaan.

Webhotellit varmuuskopioidaan kokonaisuudessaan päivittäin ja varmuuskopioita säilytetään 14 päivää. Tämän lisäksi voit itse tehdä erillisiä varmuuskopioita esim. sivustostasi tai tietokannasta.

Liikennöinti tarkoittaa liikennettä sivustosi ja sivustolla kävijöiden välillä. Tähän lasketaan myös sähköpostiliikenne.

Isoimmissa paketeissamme tarjoamme liikenteen rajoituksetta. Jos raja tulee vastaan, voit aina vaihtaa pakettisi suurempaan.