WordPress-webhotelli

Kun verkkosivustosi nopeus on sinulle tärkeää, kannattaa valita suomalainen WordPress-webhotelli, joka on optimoitu WordPressin käyttöön. Meillä saat käyttöösi LiteSpeed-palvelinratkaisun, joka nopeuttaa moninkertaisesti sivustoasi. WordPress-pakettimme myös skaalautuvat tarpeesi mukaan oli sitten kyse blogista, verkkosivustosta tai verkkokaupasta. WordPressin saat kätevästi valmiiksi asennettuna ja optimoituna! Tilaa kotimainen WordPress-webhotelli.

wordpress webhotelli

Vertaa WordPress-webhotelleja

Jos et tiedä paljonko levytilaa ja muita resursseja tarvitset, valitse WP-Starter-paketti. Voit helposti muuttaa pakettia isompaan tarpeesi mukaan!

WordPress-webhotellien ensimmäinen laskutuskausi nyt superedulliseen hintaan uusille asiakkaille rajoitetun ajan!

WP-STARTER

8.9
2
23 /kk
 • Bloggaajalle, harrastajalle tai pienyrittäjälle
 • Levytila 2 GB
 • 100 GB/kk liikennöinti
 • Suorituskyky 1x
 •  

WP-PRO

12.9
3
23 /kk
 • Kasvavalle verkkosivustolle, lisätilatarpeisiin
 • Levytila 5 GB
 • 100 GB/kk liikennöinti
 • Suorituskyky 1x
 •  
Suosituin

WP-PREMIUM

20.9
10
45 /kk
 • WooCommerce-verkkokaupoille, yrityksen tarpeisiin
 • Levytila 10 GB
 • Rajaton liikennöinti
 • Suorituskyky 2x
 •  

WP-BUSINESS

36.9
18
45 /kk
 • Verkkokaupat ja runsasliikenteiset verkkosivustot
 • Levytila 25 GB
 • Rajaton liikennöinti
 • Suorituskyky 3x
 •  

Hinnat voimassa 12 kk laskutusjaksolla. Hintoihin lisätään kulloinkin voimassa oleva arvonlisävero Kampanjahinta vain uusille asiakkaille.

Parhaat WordPress-lisaosat

Parhaat lisäosat

Parhaat WordPress-lisäosat tunnistat siitä, että ne nostavat sivustosi näkyvyyttä ja parantavat käytettävyyttä. Tutustu ja tarkasta olisiko näistä hyötyä myös omalla sivustollasi.

LiteSpeed

LiteSpeed

LiteSpeed-palvelinratkaisu auttaa sinua kohtaamaan enemmän kävijöitä, turvallisemmin ja sujuvammin. Lue, miten LiteSpeed parantaa palveluasi.

wordpress-optimoitu-webhotelli

WordPress-optimointi

Tässä artikkelissa paneudumme tarkemmin siihen, miksi WordPress on yhä useamman käyttäjän valinta sekä selvitämme, kuinka WordPress-optimoitu webhotelli konkreettisesti huolehtii WP-sivustosi toimivuudesta.

Tehoa LiteSpeedillä!

LiteSpeed-palvelin ja -välimuisti painavat kaasun pohjaan WordPress-sivustollasi! Normaalien välimuistiominaisuuksien lisäksi mm:

 • Eri päätelaitteisiin optimoidut ja yhdistetyt css- ja js-tiedostot
 • Mediakirjaston automaattinen muunto webp-muotoon
 • Tuki useille CDN:lle, esim. Quic.cloud ja Cloudflare
 • Valtava määrä mahdollisuuksia tehdä yksilöllisiä optimointeja

Ohessa domain247.fi:n WordPress-sivuston nopeutuminen LiteSpeediin siirtymisen jälkeen mobiilipäätelaitteilla.

Testaa oman sivustosi nopeus PageSpeed Insights-palvelussa!

WordPress webhotelli ennen ja jälkeen Litespeed asennuksen

LiteSpeed-nopeus

Millaiseen käyttöön
WordPress webhotelli sopii?

Blogit

icon-mopment-financial

WordPress on erittäin suosittu alusta blogeille. Saat sen kätevästi valmiiksi asennettuna ja optimoituna, joten pääset helposti alkuun sivuston sisällön osalta.

Verkkosivustot

icon-mopment-financial

WordPress-optimoidusta webhotellista on erityistä hyötyä kun kävijämäärät sivustollasi kasvavat. Palvelinratkaisumme nopeuttaa sivustoasi huomattavasti verrattuna perinteiseen webhotelliin.

Verkkokaupat

icon-mopment-financial

WooCommerce on suosituin alusta verkkokaupoille. Pääset nopeasti alkuun oman verkkokauppasi kanssa ja asennus onnistuu parilla klikkauksella. Myös muut verkkokaupat kuten Magento toimivat tehokkaasti.

Nopeampi WordPress

WordPress-webhotellissamme on käytössä LiteSpeed-palvelin, jonka suorituskyky on moninkertainen verrattuna perinteisiin palvelinratkaisuihin kuten Apache tai Nginx. LiteSpeed käyttää nopeuden parantamiseksi viimeisintä tekniikkaa (esim. HTTP/3) ja myös resursseja kuluu entistä vähemmän, jolloin useampaa käyttäjää voidaan palvella tehokkaammin samanaikaisesti. 

Voit unohtaa muut WordPressin välimuistiratkaisut, sillä LiteSpeed toimii palvelintasolla ja on ylivertainen muihin lisäosiin nähden. WordPressin lisäksi LiteSpeed luonnollisesti nopeuttaa WooCommercea, mutta myös Magentoa, Joomlaa ja monia muita sovelluksia.

Ilmainen sivuston siirto

Jos verkkosivustosi on tällä hetkellä toisella palveluntarjoajalla, voimme veloituksetta hoitaa sivuston siirron palveluumme. Luonnollisesti varmistamme, että kaikki toimii kuten kuuluu! Ole yhteydessä meihin erikseen jos haluat että teemme siirron! Useampien sivustojen ja/tai sähköpostien siirron osalta pyydä siirrosta tarjous.

Kaikkiin WordPress-paketteihin sisältyy

Etkö tarvitse WordPressiä?

Mikäli sivustosi ei käytä WordPressiä, voit valita myös edullisemman webhotellin käyttöösi. Palvelupaketit skaalautuvat vastaavasti tarpeesi mukaisesti.

Usein kysytyt kysymykset

Webhotelliksi kutsutaan palvelintilaa, jonka tarvitset julkaistaksesi verkkosivustosi tai verkkosovelluksesi Internetissä. Siellä asuvat kotisivut, blogit, verkkokaupat ja muut netissä toimivat ohjelmistot. Lue lisää blogista.

WordPress-webhotellimme on toteutettu palvelinratkaisulla, joka on optimoitu WordPress-käyttöä varten ja ratkaisu nopeuttaa sivustoja huomattavasti. WordPressin saat valmiiksi asennettuna etkä myöskään enää tarvitse muita välimuistilisäosia WordPressiin.

Jos et tiedä, miten paljon levytilaa tarvitset, voit aloittaa Starter-paketilla. Pakettia on aina helppo vaihtaa suurempaan. Palvelumme skaalautuu tarpeesi mukaan emmekä rajoita kaikkia ominaisuuksia erikseen.

Kyllä, muuten webhotelliasi ei löydy verkosta. Kun aloitat webhotellin tilauksen, valitaan ensin rekisteröidäänkö webhotellia varten uusi verkkotunnus. Vaihtoehtoisesti voit myös käyttää jo hallinnassasi olevaa verkkotunnusta.

Webhotelli aktivoidaan ja verkkotunnus rekisteröidään automaattisesti heti maksun jälkeen. Mikäli maksua ei tehdä tilauksen yhteydessä, kestää tilauksen aktivoinnissa 1-2 pankkipäivää.

Webhotelliimme sisältyy Softaculous -sovelluskirjasto, joka sisältää yli 400 ohjelmaa, mitä voit parilla klikkauksella asentaa, mm. WordPress, Joomla ja Magento.

Kyllä. WooCommerce asennetaan WordPressin lisäosana joten se luonnollisesti toimii myös nopeammin. LSCache lisäosa sisältää myös oman välilehtensä WooCommerce-käyttöä varten.

Kyllä. Emme rajoita domainien määrää webhotellissa. Huomioi kuitenkin, että useampi sivusto käyttää enemmän levytilaa ja muita resursseja.

Palvelinympäristömme on suojattu tehokkaalla monitasoisella järjestelmällä. Tämän lisäksi kaikkiin webhotelleihimme sisältyy ilman lisähintaa Imunify360-suojaus. Se tarjoaa tehokkaan suojausratkaisun erilaisia tietoturvauhkia kohtaan.

Webhotellit varmuuskopioidaan kokonaisuudessaan päivittäin ja varmuuskopioita säilytetään 14 päivää. Tämän lisäksi voit itse tehdä erillisiä varmuuskopioita esim. sivustostasi tai tietokannasta.

Liikennöinti tarkoittaa liikennettä sivustosi ja sivustolla kävijöiden välillä. Tähän lasketaan myös sähköpostiliikenne.

Isoimmissa paketeissamme tarjoamme liikenteen rajoituksetta. Jos raja tulee vastaan, voit aina vaihtaa pakettisi suurempaan.

WordPressillä ja Astra-teemalla on helppo tehdä yritykselle näyttävät kotisivut jopa alle tunnissa. Katso videoltamme, miten yrityksen kotisivut tehdään!