Yritys

Olemme täysin kotimainen yritys ja toimistomme sekä palvelinsalimme sijaitsevat Tampereella. Meillä on konsernitasolla taustalla on lähes 20 vuoden osaaminen ja kokemus hosting-palveluista, kuten myös vaativimmista palvelin- ja muista it-ratkaisuista. Voit siis huoletta ottaa palvelumme käyttöösi, sivustosi on meillä hyvissä käsissä!

yritys

Domain247 -palvelun tarjoaa Oy Frak Ltd (Y-tunnus 2597358-9).

Palvelinsalimme täyttävät Viestintäviraston tärkeän tilan määritelmän (48 A/2003) ja se on moninkertaisesti varmistettu sähkönsyötön, tietoliikenteen ja tietoturvan osalta. Palvelimemme ovat moderneja, erittäin suorituskykyisiä sekä jatkuvassa 24/7 valvonnassa toimintavarmuuden takaamiseksi. Nimipalvelimemme ovat luonnollisesti kahdennettu eri maantieteellisiin sijainteihin.

Webhotelliympäristössä on käytössä CloudLinux-käyttöjärjestelmä, mikä takaa jokaiselle asiakkaalle aina riittävät käyttöresurssit sekä huippulaatuisen palvelutason. Palvelinresurssit skaalataan aina asiakasmäärän mukaan ja takaamme että sivustosi toimii aina nopeasti webhotellissamme. Tietoturvaa olemme tehostaneet Imunify360:llä, joka tarjoaa kehittyneen palomuurisuojauksen ja estää tehokkaasti eri tietoturvauhkat ja hyökkäykset. Varmuuskopioimme kaikki tiedot päivittäin erilliseen järjestelmään, missä niitä säilytetään 30 vuorokauden ajan.

Olemme virallinen välittäjä .fi-verkkotunnuksille. Noudatamme Suomen lakia sekä Viestintäviraston määräyksiä välitystoiminnassa sekä täytämme välitystoimintaan asetetut velvoitteet. Rekisteröimme verkkotunnukset aina asiakkaan nimiin ja annamme niihin asiakkaalle hallintaoikeudet.

Domain247:lle on myönnetty Avainlippu-merkki, joka vahvistaa että palvelumme on tuotettu Suomessa ja lisäksi kotimaisuusasteemme on erittäin korkea.

Virallinen .fi-verkkotunnusvälittäjä
avainlippu