Yritys

Olemme täysin kotimainen yritys ja toimistomme sekä palvelinsalimme sijaitsevat Tampereella. Yritys on hostingpalvelujen tarjoajana uusi, mutta konsernitasolla taustalla on lähes 20 vuoden osaaminen ja kokemus hostingpalveluista, kuten myös vaativimmista palvelin- ja muista it-ratkaisuista. Voit siis huoletta ottaa palvelumme käyttöösi, sivustosi on meillä hyvissä käsissä!

yritys

Domain247 -palvelun tarjoaa Oy Frak Ltd (Y-tunnus 2597358-9).

Palvelinsalimme täyttävät Viestintäviraston tärkeän tilan määritelmän (48 A/2003) ja se on moninkertaisesti varmistettu sähkönsyötön, tietoliikenteen ja tietoturvan osalta. Palvelimemme ovat moderneja, erittäin suorituskykyisiä sekä jatkuvassa 24/7 valvonnassa toimintavarmuuden takaamiseksi. Nimipalvelimemme ovat luonnollisesti kahdennettu eri maantieteellisiin sijainteihin.

Webhotelliympäristössä on käytössä CloudLinux-käyttöjärjestelmä, mikä takaa jokaiselle asiakkaalle aina riittävät käyttöresurssit sekä huippulaatuisen palvelutason. Palvelinresurssit skaalataan aina asiakasmäärän mukaan ja takaamme että sivustosi toimii aina nopeasti webhotellissamme. Tietoturvaa olemme tehostaneet Imunify360:llä, joka tarjoaa kehittyneen palomuurisuojauksen ja estää tehokkaasti eri tietoturvauhkat ja hyökkäykset. Varmuuskopioimme kaikki tiedot päivittäin erilliseen järjestelmään, missä niitä säilytetään 14 vuorokauden ajan.

Olemme virallinen välittäjä .fi-verkkotunnuksille. Noudatamme Suomen lakia sekä Viestintäviraston määräyksiä välitystoiminnassa sekä täytämme välitystoimintaan asetetut velvoitteet. Rekisteröimme verkkotunnukset aina asiakkaan nimiin ja annamme niihin asiakkaalle hallintaoikeudet.

Domain247:lle on myönnetty Avainlippu-merkki, joka vahvistaa että palvelumme on tuotettu Suomessa ja lisäksi kotimaisuusasteemme on erittäin korkea.

Virallinen .fi-verkkotunnusvälittäjä
avainlippu