Ratkaisut Squarespace-, Wix-, Webnode-, Vilkas- ja Shopify-asiakkaille

Olipa sivustosi tai verkkokauppasi Squarespacessa, Wixissä, Webnodella, Vilkkaalla, Shopifyssä tai jossain muualla niin löydät meiltä sopivan kokonaisratkaisun: verkkotunnukset, sähköpostin omalla verkkotunnuksellasi sekä tarvittavat DNS-ohjaukset niin, että kaikki toimii. Tarvittaessa saat Microsoft M365- tai Google Workspace -toimistosovellukset ja pilvitallennustilan mukaan samaan pakettiin.

Räätälöity juuri sinun tarpeisiisi

Domain247:n palveluista saat räätälöityä juuri tarpeisiisi sopivan paketin, jolloin et maksa turhasta ja saat tarvitsemasi lisäpalvelut luotettavalta suomalaiselta toimijalta nopean asiakaspalvelun kera. Tyypilliset lisäpalvelut, joita Squarespace- Wix-, Webnode-, Vilkas- ja Shopify-asiakkaat tarvitsevat, ovat seuraavat:

 • Fi-verkkotunnus (saat kauttamme myös muut päätteet, kuten com, org, net, eu jne.)
 • Sähköpostit omalla verkkotunnuksella: voit valita joko webhotellisähköpostin, mikäli et tarvitse toimistotyökaluja tai halutessasi Microsoft M365- tai Google Workspace -palvelun, jolloin voit sähköpostin lisäksi valita käyttöösi toimistotyökalut ja pilvitallennustilan.
 • DNS-ohjaukset, jolla verkkotunnuksesi kytketään toimimaan niin, että sivustosi avautuu oikein ja sähköpostit toimivat oman verkkotunnuksesi päätteellä. Teemme ohjaukset puolestasi ilman eri veloitusta käyttöönoton yhteydessä.

Hintaesimerkit

Sähköpostit Domain247-webhotellissa

35
76
1. sopimuskausi (12 kk)
Jatkovuodet 97,80 €/vuosi
 • Fi-verkkotunnus 15 €/vuosi
 • Starter-webhotelli 1,73 €/kk (ensimmäinen sopimuskausi 12 kk, sen jälkeen 6,90 €/kk)
 • Ei vaadi Domainparkki-palvelua
 • Rajaton määrä sähköpostilaatikoita
 • 2 GB tallennustila sähköposteille
Suosituin

Sähköpostit Microsoft M365-palvelussa

92
80
12 kk

 • Fi-verkkotunnus 15 €/vuosi
 • Microsoft M365 Business Basic, jossa yritystasoinen Exchange/Outlook-sähköposti ja Microsoftin toimistotyökalut verkkoversioina
  67,90 €/vuosi/käyttäjä
 • Domainparkki-palvelu 9,90 €/vuosi
 • 50 GB tallennustila sähköposteille

Sähköpostit Google Workspace-palvelussa

93
90
12 kk

 • Fi-verkkotunnus 15 €/vuosi
 • Google Workspace Business Starter, jossa yritystasoinen Googlen sähköposti ja pilvipohjaiset toimistotyökalut
  69,00 €/vuosi/käyttäjä
 • Domainparkki-palvelu 9,90 €/vuosi
 • 30 GB tallennustila sähköposteille

Verkkotunnus

Domain247 on virallinen fi-verkkotunnusvälittäjä ja olemme useana vuonna saaneet täydet viisi tähteä Traficomin tähtiluokituksessa. Voit tarkistaa domainin hakusivulta onko haluamasi domain eli verkkotunnus vapaana rekisteröitäväksi.

Sähköpostit

Omaan verkkotunnukseesi eli domainiin kytketyt sähköpostiosoitteet voidaan toteuttaa kolmella eri tapaa:

 1. Webhotellilla, jolloin sähköpostipalvelut sijaitsevat Domain247:n turvallisessa webbihotellissa eikä sähköpostilaatikoiden määrä vaikuta hintaan mutta levytila on rajoitettu. Tällöin et myöskään tarvitse erillistä Domainparkki-palvelua DNS-ohjauksia varten, koska se sisältyy webhotelliin.
 2. Microsoft M365 -palvelun avulla, jolloin sähköpostit sijaitsevat Microsoftin pilvipalvelussa ja saat myös Microsoftin toimistotyökalut käyttööksi joko verkkoversioina tai ladattavina ohjelmina.
 3. Google Workspace -palvelun avulla, jolloin sähköpostit sijaitsevat Googlen pilvipalvelussa ja saat myös Googlen toimistotyökalut käyttöösi verkkoversioina.
Lisätietoa eri sähköpostivaihtoehdoista ja niiden ominaisuuksista löydät täältä.

DNS-ohjaukset

DNS-ohjaus määrittelee verkkotunnuksesi palveluiden sijainnin Internetissä. Sen avulla ohjataan esimerkiksi webbiselaimet ottamaan yhteyttä Squarespace/Wix/Webnode/Vilkas/Shopify:hin ja saapuvat sähköpostit ohjataan haluttuun sähköpostipalveluun.

DNS-ohjauksia varten tarvitset joko webbihotellin tai Domainparkki-palvelun. Domainparkki on riisuttu versio webbihotellista ja se sisältää pääasiassa verkkotunnuksen DNS-ohjauksiin tarvittavat toiminnot ja on kustannuksiltaan hyvin edullinen, vain 9,90 €/vuosi.

Mikäli valitsit Domain247:n webhotellin sähköpostipalveluksi, et tarvitse Domainparkki-palvelua, koska verkkotunnuksen DNS-ohjaukset sisältyvät webbihotellin toimintoihin.

Microsoft M365- ja Google Workspace -palveluita käytettäessä tarvitset Domainparkki-palvelun, jotta DNS-ohjausten tekeminen onnistuu. Mikäli rekisteröit kauttamme enemmän kuin yhden verkkotunnuksen, huomaa, että Domainparkki-palvelusta pitää valita joko Domainparkki 3 (max. kolmelle verkkotunnukselle) tai Domainparkki 10 (max. kymmenelle verkkotunnukselle).