Verkkosivut yritykselle

Tee itse helpot verkkosivut yritykselle. Jos sinulla on kiinnostusta ja motivaatiota, sivujen tekeminen onnistuu helposti. Videolla näytämme kädestä pitäen, miten teet yksinkertaiset verkkosivut omalle yrityksellesi käyttäen WordPressiä.

Sivuston tekeminen onnistuu alle tunnissa!

verkkosivut yritykselle

Tutustu palveluihimme

Webhotelli

webhotelli

Webhotellimme sopivat monenlaiseen hosting-tarpeeseen aina pienistä verkkosivuista laajempiin kokonaisuuksiin asti. Saat kätevästi kaiken samasta paketista etkä maksa turhasta. Voit aloittaa pienemmällä paketilla ja vaihtaa joustavasti suurempaan tarpeesi mukaan.

Tutustu tästä Webhotelli-palveluumme!

WordPress-webhotelli

wordpress webhotelli

WordPress-pakettimme on nopeusoptimoitu suositun WordPress-sisällönhallintaohjelman tarpeisiin. Käytössä on LiteSpeed-palvelin, jonka suorituskyky on moninkertainen verrattuna perinteisiin palvelinratkaisuihin. WordPressin saat valmiiksi asennettuna ja pääset nopeasti tositoimiin sivujesi kanssa. Siirrämme olemassa olevan sivustosi veloituksetta palveluumme.

Tutustu tästä WordPress-paketteihimme!

Microsoft 365

microsoft 365

Microsoft 365 työkalut helpottavat yrittäjän arkea. Palvelussa saat käyttöösi yritystason sähköpostin ja kalenteritoiminnot, uusimmat Office-sovellukset, ratkaisut tiedostojen tallennukseen ja jakamiseen sekä monipuoliset työkalut tiimityöskentelyyn.

Tutustu ja valitse neljästä eri paketista juuri omaan toimintaasi sopiva työkalu.