Woocommerce-hosting

WooCommerce hosting – millainen on paras WordPress-webhotelli verkkokaupalle?

Pyöritätkö WooCommerce-verkkokauppaa, ja mietit, mikä on paras WordPress-webhotelli verkkokaupalle? WooCommerce hosting on luotettavin ratkaisu verkkokauppiaalle, sillä WordPressille optimoidut webhotellit pitävät huolta myös verkkokauppasi toiminnallisuuksista parhaalla mahdollisella tavalla. Lue lisää artikkelista. 

Onko webhotelli pakollinen?

Webhotelli eli verkkohotelli on pakollinen kaikille, jotka haluavat olla läsnä verkossa ja tuoda palveluitaan esille internetissä. Ilman webhotellia ei kotisivuilla ole paikkaa, jossa sivustosi sisältö voisi olla näkyvillä ja toiminnassa.

Jos pyörität verkkokauppaa, tarvitset webhotellin varastoidaksesi tuotteiden tiedot, kuvat ja muut verkkokauppaasi liittyvät tiedostot. Verkkohotelli takaa myös verkkokauppasi toimivuuden ja nopeuden.

Mitä tarkoittaa WooCommerce hosting?

WooCommerce on WordPressin lisäosa, joka mahdollistaa verkkokaupan luomisen ja hallinnan. WooCommerce hosting tarkoittaa verkkokaupan verkkosivujen isännöintiä WooCommerce-lisäosan ja WordPress-alustan tarpeet huomioiden. 

Kun haluat perustaa WooCommerce-verkkokaupan, tarvitset verkkopalvelimen, joka voi käsitellä sivustosi liikennettä ja varastoida tuotetiedot, kuvat ja muut verkkokauppaasi liittyvät tiedot. 
WooCommerce hostingissa käytetään palvelimia, jotka on optimoitu juuri WooCommerce-verkkokaupoille ja WordPress-alustalle. Tämä tarkoittaa nopeampaa suorituskykyä ja parempaa tietoturvaa.

Tällainen on paras webhotelli WooCommerce-verkkokaupalle

Paras webhotelli WooCommerce-verkkokaupalle on WordPress-webhotelli, joka sopii budjetillesi, tukee sivujesi kävijäliikennettä, ja muita liiketoiminnan tavoitteitasi.

Listasimme alle yleisesti 7 tärkeää seikkaa, jotka tulisi huomioida, kun valitset webhotellia WooCommerce-verkkokaupalle:

 1. Suorituskyky ja nopeus. Valitse webhotelli, joka tarjoaa riittävän suorituskyvyn ja nopeuden, jotta verkkokauppasi latautuu nopeasti. Tämä on keskeistä käyttäjäkokemuksen ja SEO:n kannalta.
 1. SSL-sertifikaatti ilmaiseksi. Tarkista, että webhotellipalvelu sisältää SSL-sertifikaatin, joka luo turvallisen yhteyden ja auttaa suojaamaan asiakkaiden tietoja.
 1. Helppo käytettävyys. Valitse verkkohotelli, joka tarjoaa helpon ja käyttäjäystävällisen hallintapaneelin, jotta voit hallita verkkokauppaasi vaivattomasti.
 1. Skaalautuvuus. Varmista, että webhotelli tarjoaa mahdollisuuden muuttaa palvelupakettia tarpeidesi kasvaessa. Tämä on tärkeää verkkokaupan kasvaessa.
 1. Asiakaspalvelu. Tarkista webhotellin asiakastuen laatu ja saatavuus. Hyvä tuki auttaa ongelmatilanteissa ja helpottaa omalta osaltaan verkkokauppasi ylläpitämistä.
 1. Turvallisuus. Valitse webhotelli, jonka myötä WordPress-tietoturva on kunnossa. Luotettava webhotelli tarjoaa hyvän turvallisuustason, kuten palomuurin, säännölliset varmuuskopiot ja erilaisten haittaohjelmien torjunnan.
 1. Kotimaisuus. Valitse suomalainen webhotelli, kun haluat, että asiakaspalvelu on helposti tavoitettavissa ja palvelinsalit sijaitsevat Suomessa, joten yhteydet toimivat moitteettomasti.

WooCommerce hostingin hinta 

Valintaa tehdessä kannattaa myös vertailla eri webhotellien hintoja ja valita sellainen, joka sopii budjettiisi pidemmälläkin aikavälillä.

Muista kuitenkin, että edullisin vaihtoehto ei aina tarjoa tarvittavaa suorituskykyä ja tietoturvaa. Kannattaa siis tarkastaa, mitä palveluita ja takuita kyseiseen palvelupakettiin kuuluu.

👉 WordPress-webhotelli WooCommerce-verkkokaupoille, alkaen 10,45 €/kk

Näin verkkokauppasi hyötyy WordPress-webhotellista

WordPress-optimoitu webhotelli auttaa verkkokaupan omistajaa luomaan paremman käyttökokemuksen asiakkailleen, parantamaan turvallisuutta ja helpottamaan sivuston hallintaa. Nämä kaikki tekijät yhdessä, edistävät kaupankäyntiä ja asiakastyytyväisyyttä.

WordPress-optimoidut webhotellit on suunniteltu toimimaan saumattomasti WordPress-alustan kanssa, mikä parantaa WooCommerce-verkkokaupan suorituskykyä. Nopeampi latausaika ja parempi palvelinteho näkyvät asiakkaille paremman käyttökokemuksen myötä.

LiteSpeed-palvelimen suorituskyky on omaa luokkaansa

WordPress-optimoitu palvelin, kuten LiteSpeed, pystyy käsittelemään suurempaa kävijämäärää. Se on tärkeää, kun verkkokauppasi kasvaa, ja saa paljon liikennettä. Sama asia on otettava huomioon erityisesti kiireisinä sesonkeina, kuten lomakausina.

WordPress-optimoitu webhotelli tarkoittaa myös parempaa tietoturvaa sinulle ja asiakkaillesi. Webhotellin kautta saat usein automaattiset tietoturvapäivitykset ja suojausominaisuudet, jotka auttavat turvaamaan verkkokauppaasi haittaohjelmilta ja tietomurroilta.

WooCommercelle tarkoitetun webhotellin kautta vastaanotat myös WordPress- käyttäjille erikoistunutta asiakastukea. Palveluntarjoajalla on ymmärrystä WordPressin erityistarpeista, mikä tarkoittaa, että saat tehokkaammin apua ongelmatilanteissa.

Webhotelli WooCommerce-verkkokaupalle

WordPress-optimoidut webhotellit takaavat, että kaikki WordPress-lisäosat ja teemat toimivat saumattomasti, mikä vähentää yhteensopivuusongelmia WooCommercen kanssa.

Domain247:n kautta saat käyttöösi cPanel-hallintapaneelin, joka tekee WordPress-sivuston hallinnasta vaivattomampaa. Helppo hallinnointi säästää aikaa ja helpottaa verkkokauppasi ylläpitoa.

👉 WordPress-webhotelli WooCommerce-verkkokaupoille, alkaen 10,45 €/kk

Sähköposti ja domain verkkokaupalle

Sähköposti omalla domainilla on tärkeä verkkokaupalle jo pelkästään ammattimaisen viestinnän takia. Yhtenäinen viestintä verkkokauppasi domainin nimissä, auttaa saamaan varmemmin myös viestin vastaanottavan asiakkaan luottamuksen.

Näistä syistä tarvitset oman domainin

 • Ammattimaisuus ja luotettavuus. Sähköposti oman domainin kera, kuten esimerkiksi asiakaspalvelu@omadomain.fi, antaa yrityksestäsi ammattimaisen ja luotettavan vaikutelman. Tämä auttaa rakentamaan luottamusta sinun ja asiakkaiden välille sekä lisää brändin uskottavuutta.
 • Brändin tunnistettavuus. Sähköpostiosoite, joka sisältää verkkokauppasi domainin, auttaa asiakkaita tunnistamaan viestit nopeasti ja yhdistämään ne sinuun. Se tukee brändin yhdenmukaisuutta ja mahdollisia markkinointitoimenpiteitä.
 • Turvallisuus. Käyttämällä oman domainin omaavaa sähköpostia webhotellin kautta, saat käyttöön tehokkaampia tietoturvaratkaisuja. Tämä auttaa suojaamaan yrityksen tietoja ja ehkäisemään roskapostia sekä haitallisia viestejä.
 • Hallittavuus. Omaa sähköpostia hallitaan yleensä helposti verkkohotellin kautta. Tämä antaa sinulle täyden hallinnan sähköpostitileihin ja mahdollistaa tarvittaessa nopean reagoinnin.
 • Muokattavuus. Voit mukauttaa sähköpostiosoitteita ja jakaa ne tiimin jäsenille tarpeidesi mukaan. Luo erillisiä osoitteita asiakaspalvelulle, tilauksille tai yleiselle yhteydenotolle.
 • Luottamuksellisuus. Asiakkaat tuntevat viestimisen turvatummaksi, kun he tietävät, että viestit tulevat suoraan sinun verkkokaupastasi. Heidän on helpompi luovuttaa henkilötietonsa ja tehdä ostoksia, kun he tietävät viestien olevan luotettavasta lähteestä.
 • Järjestelmällisempi asiakaspalvelu. Asiakaspalvelu-sähköposti yrityksesi domainilla kannustaa asiakkaita ottamaan yhteyttä nopeasti, mahdollisten kysymysten tai ongelmien ilmaantuessa. Tämä voi parantaa asiakaspalvelua ja auttaa järjestelmällisemmässä viestien hoidossa.

Sähköposti yrityksen domainilla ei ainoastaan lisää verkkokauppasi ammattimaisuutta, vaan se tarjoaa myös monia käytännöllisiä etuja, kuten paremman turvallisuuden, hallinnan, markkinointimahdollisuudet ja asiakaspalvelun parannukset. Se on siis tärkeä osa yrityksesi verkkonäkyvyyttä ja työkalu parempaan viestintään.

Missä vaiheessa oma domain kannattaa hankkia?

Verkkokauppiaan kannattaa hankkia domain ja sähköposti yritykselle jo varhaisessa vaiheessa, viimeistään silloin, kun verkkokauppa päätetään julkaista tai potentiaalisille asiakkaille on tiedotettavaa. Katso alta, kuinka varaat domainin sekä hankit sähköpostipalvelun.

 1. Varaa domain. 👈 Ensimmäinen vaihe on haluamasi verkkotunnuksen valitseminen. Valitse domain, joka sopii yhteen verkkokauppasi nimen tai brändin kanssa. Osta valitsemasi domain, ja seuraa ohjeita verkkotunnuksen rekisteröimiseksi omiin nimiisi. 
 1. Valitse webhotellipalvelu. Etsi webhotellipaketti, joka tarjoaa WooCommerce hostingin eli valitse WordPressille optimoitu webhotelli, jossa on sähköpostipalvelut samassa paketissa. Ota palveluntarjoajan paketeista se, joka on liikenteeltään tällä hetkellä paras valinta WooCommerce-verkkokaupallesi. Voit muuttaa pakettia myöhemmin.
 1. Seuraa palveluntarjoajan antamia ohjeita palveluiden käyttöönottamiseksi. Domain on yleensä heti maksun jälkeen käytössä jo muutamissa tunneissa, ja sähköposti heti verkkotunnuksen toimiessa.

Kun olet suorittanut nämä vaiheet, on sinulla webhotelli sekä toimiva sähköposti oman verkkotunnuksen kera verkkokauppasi käytössä. Voit nyt viimeistellä sivustosi, julkaista sen, ja käyttää sähköpostitilejä ammattimaisena viestintävälineenä asiakkaiden sekä liikekumppaneiden kanssa viestiessä.

Vasta aloittamassa liiketoimintaa? 

Lue lisää: WooCommerce-verkkokaupan perustaminen WordPressiin

WooCommerce hosting takaa, että asiakkaasi voivat tehdä ostoksia nopeasti, ja nauttia turvallisista kaupankäyntihetkistä verkkokaupassasi. Luotettava WordPress-webhotelli on siten yksi tärkeimmistä tekijöistä, joka tukee verkkokauppasi menestyksekästä kaupankäyntiä. 

Artikkelin on julkaissut kotimainen Domain247-hostingpalvelu, josta löydät sopivan webhotellin itsellesi olet sitten harrastaja, bloggaaja tai yrittäjä. Palvelemme sinua 24/7. Kuulumme kotimaisen Moment Ventures -konsernin Yritys247-perheeseen, joka tarjoaa yrittäjien arkea helpottavia palveluita muun muassa rahoituksen ja perinnän parissa.