hosting-jälleenmyynti

Hosting-jälleenmyynti takaa laajemman palvelutarjonnan asiakkaillesi

Hosting-jälleenmyynti on kätevä tapa tarjota asiakkaillesi yhä parempaa palvelua, ansaiten siinä samalla itsekin. Sen sijaan, että perustaisit oman hostingpalvelun, voit myydä verkkoisännöintiä toiselta palveluntarjoajalta. Pääset itse määrittämään hintasi ja pakettiisi mahdollisesti sisältyvät lisäpalvelut. Lue lisää artikkelista.

Mitä hosting-jälleenmyynti on?

Webhosting-palvelun tarjoaminen asiakkaille on yleensä hostingpalveluihin keskittyneiden yritysten palveluvalikoimaa, mutta jälleenmyyjäisännöinnin keinoin sinusta tulee verkkoisännöintiä tarjoava taho ja päätät itse, millä tavalla veloitat ja tuet asiakkaitasi.

Hosting-jälleenmyynti on hostingpalveluntarjoajan mahdollistama kumppanuus, jonka avulla esimerkiksi freelancer voi suositella tiettyä isännöintipalvelua tai yritys voi myydä hostingpalveluita omille asiakkailleen. Olitpa siis kotisivuyrittäjä, palvelumuotoilija tai mainostoimistoyrittäjä, jälleenmyyjäisännöinti antaa sinulle mahdollisuuden ansaita rahaa, ja liittää hostingpalvelut osaksi palveluvalikoimaasi.

Jälleenmyyjäisännöinnin etuna on, että sinun ei tarvitse ylläpitää sivuston isännöintiin liittyviä ohjelmistoja itse. Kaikki on ajateltu jo valmiiksi hostingpalveluita tarjoavan yrityksen puolelta. Sinun tarvitsee vain luoda tili jokaiselle hankitulle, uudelle asiakkaalle.

Kun saat verkkoisännöintiä kaipaavan asiakkaan, rekisteröit uuden tilin ja valitset haluamasi palvelupaketin. Tämän jälkeen komissio uudesta asiakkaasta kotiutuu sinulle.

Hosting-jälleenmyynti osaksi palvelupakettiasi

Ensi silmäyksellä saattaa tuntua siltä, että isännöintipalvelujen tarjoaminen asiakkaille monimutkaistaa omaa tekemistäsi. Asiakashan otti sinuun yhteyttä vain sovelluksen tai vaikkapa kampanjasivuston rakentamiseksi.

Kun projekti on valmis, asiakas voi hyvin itse huolehtia isännöinnistä tai sen käyttöönotosta valitsemansa hostingpalvelun kanssa. Tämä on yksi vaihtoehto, mutta miksi et tarjoaisi asiakkaallesi enemmän?

Listasimme alle muutamaan syyn, miksi on asiakkaan etu, että yrityksenä pystyt tarjoamaan myös isännöintipalvelun, muiden palveluidesi ohella.

Teknisen asiantuntemuksen puute

Asiakkaat ottavat yhteyttä ulkopuolisiin toimistoihin, koska heiltä puuttuu tarvittavat tekniset taidot. Mitä tulee isännöintiin, sama taitojen ja asiantuntemuksen puute voi johtaa valintaan, joka saattaa haitata projektia, johon asiakkaan kanssa alkujaan ryhdyitte.

Kätevä pääsy asiakkaiden verkkosivustoille

Jos myyt esimerkiksi verkkopalveluita asiakkaille, sinun ei tarvitse odottaa heidän lähettävän kirjautumistunnuksia, vaan sinulla on nopea ja esteetön pääsy heidän tileihinsä. Tämä tarkoittaa, että voit reagoida ongelmiin nopeasti tai tarjota tavallista nopeampaa asiakaspalvelua.

Palvelun ylläpito pitää yllä lisämyyntimahdollisuuksia

Ylläpito on olennainen osa mitä tahansa projektia ja asiakkaat odottavat sitä yleensä osana projektin jälkeistä palvelua. Mainostoimistoille ylläpito tuo uusia tulomahdollisuuksia ensimmäisen hankkeen päättymisen jälkeenkin, sillä pysyt ajan tasalla asiakkaan verkkopalvelun tilasta.

Vaihtoehtona on myös se, että toimit hostingpalveluiden suosittelijana, jolloin lasku palvelintilasta menee suoraan asiakkaallesi. Tällaisessa tapauksessa myös asiakkuus siirtyy hostingpalvelulle, joka huolehtii asiakaspalvelusta ja teknisestä tuesta puolestasi. Kerromme lisää palveluvaihtoehdoista myöhemmin artikkelissa.

Hosting-jälleenmyynnin edut

Hostingpalveluiden jälleenmyynti on nykypäivänä räätälöity kumppaniohjelman avulla todella joustavaksi yhteistyöksi. Pääset tarjoamaan lisäpalvelua asiakkaillesi vaivattomasti, itse samalla tienaten. Se tarjoaa myös joukon muita etuja, joista listasimme alle muutaman esimerkin.

 1. Pienemmät kustannukset

Kumppaneille tarkoitetut isännöintipaketit tarjoavat loputtoman määrän resursseja pitäen samalla kulut alhaisina. Sinun ei tarvitse tehdä omia investointeja, sillä kumppanuutta tarjoava hostingpalvelu huolehtii dedikoidusta palvelintilasta ja ohjelmistojen toimivuudesta puolestasi.

 1. Ei ongelmia huoltoihin liittyen

Oman palvelimen ostamisen sijaan kumppaniohjelmaa tarjoava hostingpalvelu varmistaa, että kumppanuusohjelmaan liittyvien tahojen ei tarvitse huolehtia monimutkaisista palvelinongelmista tai muista haasteista, sillä pakettiin kuuluu sovitun mukainen määrä webhotelleja ja levytilaa. Hostingpalvelu vastaa myös teknisestä toteutuksesta, joka varmistaa palvelun suorituskyvyn.

 1. Asiakastilien helppo hallinta

Kun rekisteröidyt kumppanuusohjelmaan, pääset cPanelin kautta kiinni asiakkaillesi varattuihin webhotelleihin. Hallintapaneeli sisältää työkalut, joita tarvitset uusien tilien luomiseen, levytilan määrittämiseen, sähköpostiosoitteisiin, verkkotunnuksiin ja webhotellin tyypillisiä ominaisuuksia varten.

 1. Määritä omat palvelupakettisi asiakkaille

Hyvä kumppanuusohjelma takaa, että sinulla on jälleenmyyjänä määräysvalta omissa palveluissasi ja asiakkaiden tileissä. Täysi hallinta omaan palveluun antaa jälleenmyyjälle mahdollisuuden luoda oma hinnoittelu ja palvelupaketit, joissa määritetään asiakkaalle kuuluvaan palveluun sisältyvät ominaisuudet.

Tulojen kotiuttaminen hosting-jälleenmyyjänä

Hosting-jälleenmyyjänä toimiminen tarkoittaa, että sinulla on ainakin kaksi tapaa ansaita kumppanuusohjelman kautta.

Toimi suosittelijana. Saat komission ja lasku menee suoraan asiakkaallesi.
Myyt itse hostingpalvelua jälleenmyyntihotelliasi hyödyntäen. Lasku palvelintilasta tulee sinulle ja asiakaspalvelu sekä tekninen tuki säilyvät sinulla.

Käydään seuraavaksi nämä ansaintatavat tarkemmin läpi Domain 247:n kumppanuusohjelman avulla.

Domain247:n kumppanuusohjelma

Domain247:n jälleenmyyjänä pystyt tarjoamaan asiakkaillesi luotettavat ja kotimaiset palvelinratkaisut. Saat kauttamme käyttöösi sekä perinteiset että nopeusoptimoidut WordPress-webhotellit, tarpeesi mukaan.

Tienaa suosittelemalla

Suosittelemalla palveluamme, saat 15-20 %:n jatkuvan komission jokaisesta uudesta webhotellipalvelusta, jonka tuot Domain247-palveluun.

Komission lisäksi, saat halutessasi heti käyttöön ilmaisen kehitysympäristön 60 päivän ajaksi. Kun tekemäsi kehitystyö on valmis, muutat vain kehitysympäristön kätevästi asiakkaasi palveluksi ja laskutus käynnistyy.

Toimiessasi suosittelijana, lasku palvelintilasta menee suoraan asiakkaallesi. Tällaisessa tapauksessa myös asiakkuus siirtyy Domain247:n asiakkuudeksi, joka tarkoittaa, että me huolehdimme asiakaspalvelusta ja teknisestä tuesta puolestasi.

Jälleenmyyntihotelli mainostoimistoille

Mikäli liiketoimintaasi kuuluu jatkuvat, monipuoliset asiakastoimeksiannot, on kätevää ottaa käyttöön kokonainen jälleenmyyntihotelli. Kumppaninamme saat käyttöösi 10-70 webhotellille soveltuvan jälleenmyyntihotellin, jota hallitset itse WHM-ympäristössä.

Jälleenmyyntihotellipaketit myydään kumppaneille alkaen 20 €/kk, ja pakettien koko vaihtelee kolmen tekijän mukaan: webhotellien määrän, liikennöinnin ja levytilan osalta.

Tässä kumppanuudessa lasku palvelintilasta tulee suoraan sinulle. Se tarkoittaa, että asiakaspalvelu ja tekninen tuki säilyy sinulla, joten voit itse laskuttaa asiakasta haluamasi summan tarjoamastasi kokonaispalvelusta.

Jälleenmyyntihotellit sisältävät 100%:n toimivuustakuun

Domain247 tarjoaa monipuolisesti palveluja domain- ja hostingpalveluiden parissa. Kotimaisena palveluntarjoajana annamme palvelullemme täydellisen toimivuustakuun, joten yrityksesi ei tarvitse koskaan olla huolissaan palveluiden teknisestä toteutuksesta tai suorituskyvystä.

Kaikki jälleenmyyntihotellit sisältävät muun muassa:

 • rajattomasti sähköpostilaatikoita
 • rajattomasti lisä-, rinnakkais- ja alidomaineja
 • LiteSpeed-palvelinratkaisun
 • cPanel -hallintapaneelin
 • huippunopean SSD-levyjärjestelmän
 • WHM-ympäristön
 • automaattisen virustorjunnan
 • rajattomasti postituslistoja ja uudelleenohjauksia
 • DNS- eli nimipalvelinhallinnan
 • webmailin (Roundcube/Horde)
 • edelleenlähetykset, automaattivastaajan, roskapostisuodattimen
 • automaattisen haittaohjelmien eston

Liity kumppaniohjelmaan

Kumppaniohjelmaan liittyminen on helppoa. Täytä tietosi lyhyesti lomakkeelle, niin pääset aloittamaan jälleenmyynnin.

Toimitamme sinulle sähköpostitse tarvittavat tiedot, ohjeet ja materiaalit kumppanitilisi aktivointia varten, joten pääset heti hyödyntämään ohjelmaa. Mikäli kaipaat lisätietoja missään vaiheessa, asiakaspalvelumme on tavoitettavissa 24/7.

Yhteenveto – kuinka valita paras kumppani hosting-jälleenmyyntiin?

Mikäli olet huomannut asiakkaidesi keskuudessa tarpeen, johon voisit hosting-jälleenmyynnin avulla vastata, on seuraava luonnollinen askel valita hostingpalvelu, jonka kanssa aloitat yhteistyön.

Harkitessasi sopivaa hostingpalvelua, varmista ainakin alla olevat asiat.

 • Onko hostingpalvelu luotettava? Kuinka he kertovat asiantuntemuksestaan, ja millainen historia yrityksellä on?
 • Onko hostingpalvelulla tarjota palvelupaketit, jotka vastaavat budjettiasi ja isännöintitarpeitasi?
 • Millaisen takuun he antavat palvelulleen?
 • Onko asiakaspalvelu helposti tavoitettavissa? Millaiset ovat palveluajat?
 • Jos yrityksesi kasvaa ja palvelupakettisi vaatii päivitystä, skaalautuvatko heidän tarjoamansa palvelut?

Palvelun valinta riippuu usein henkilökohtaisista mieltymyksistä ja tarpeista, mutta tämän tarkistuslistan avulla pääset alkuun sopivan kumppanin valinnassa.

Hosting-jälleenmyynti on parhaimmillaan tehty jälleenmyyntikumppaneille yksinkertaiseksi tavaksi ansaita lisätuloja, kumppaniohjelman hyödyttäessä sekä sinua että asiakkaitasi.

Artikkelin on julkaissut kotimainen Domain247-hostingpalvelu, josta löydät sopivan webhotellin itsellesi olet sitten harrastaja, bloggaaja tai yrittäjä. Palvelemme sinua 24/7. Kuulumme kotimaisen Moment Ventures -konsernin Yritys247-perheeseen, joka tarjoaa yrittäjien arkea helpottavia palveluita muun muassa rahoituksen ja perinnän parissa.